Siden er beregnet for helsepersonell

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

I henhold til ekomloven, ekomforskriften, og personopplysningsloven, skal alle som besøker et nettsted med informasjonskapsler informeres om hva informasjonskapslene brukes til og hvordan man kan unngå dem.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettstedet lagrer på din datamaskin. Tekstfilen inneholder informasjon og brukes for eksempel for å forenkle den besøkendes bruk av nettstedet.

På TouchToConnect, bruker vi informasjonskapsler for å hjelpe våre brukere med riktig informasjon til rett tid. Informasjonskapslene tillater deg å velge å forbli innlogget, slik at du ved ditt neste besøk ikke skal måtte bruke påloggingsinformasjonen - såfremt du velger å være innlogget ved å ha satt et kryss «Forbli innlogget» boksen.

Det finnes to typer informasjonskapsler: Den første typen lagrer en fil i lang tid på datamaskinen din. Den brukes for funksjoner som forteller deg hva som er nytt siden sist du besøkte nettstedet. Den andre typen informasjonskapsler, er sesjonsinformasjonskapsler som bare lagres midlertidig mens du surfer på en side.

På TouchToConnect brukes informasjonskapsler for å gjøre vår besøksstatistikk mer pålitelig, og for å optimalisere strukturen og funksjonaliteten til portalen for våre brukere.

En forutsetning for å kunne logge seg på TouchToConnect er at du har akseptert bruken av sesjonsinformasjonskapsler, fordi de tillater deg å være innlogget under ditt besøk i TouchToConnect. De forsvinner når du logger av.

Vi benytter følgende informasjonskapsler: __utma, __utmb, __utmc, __utmz. Disse informasjonskapslene er fra google og brukes til å gjøre vår besøksstatistikk mer pålitelig. Fe_typo_user brukes for å huske om brukeren skal være pålogget eller ikke. Sesjonsinformasjonskapsler brukes mens du surfer på en side og lagres midlertidig. De fjernes når nettleseren stenges ned.

Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler, kan du justere innstillingene via nettleseren din (Internet Explorer, Netscape, etc.). Under Alternativer for Internett i nettleseren din, kan du velge å godta informasjonskapsler fra visse nettsteder som du stoler på, og nekte informasjonskapsler fra alle andre steder. Hvordan du gjør dette avhenger av hvilken nettleser du bruker, du kan derfor sjekke din nettlesers bruksanvisning på dette.

For mer informasjon om informasjonskapsler på TouchToConnect kan du kontakte Boehringer Ingelheim Norway KS, på telefon 66 76 13 00 eller t2c.osl@boehringer-ingelheim.com.

Boehringer Ingelheim Norway KS
Postboks 405
Hagaløkkveien 26
1383 Asker
Denne siden er beregnet på helsepersonell som definert i legemiddelforskriften. Er du helsepersonell?